Нашите партньори: Аз мога – тук и сега

Здравейте, днес ви представяме едни от хората които са главните мотиватори за организацията на нашето събитие. Сдружение ,,Аз мога – тук и сега“ подпомага, насърчава развитието на деца, юноши и младежи в областта на информационните технологии, информатиката, културата и изкуствата. ,,Аз мога – тук и сега“ е организатор на следните събития: „Национално състезания по ИТ, информатика и визуални изкуства“, „Национално състезание по чужди езици“, „SUPERлятна академия“ и „Походи на вдъхновителите“.

 

Какво казва Кристалин Чавдаров – усмихнат основател на „Аз мога – тук и сега“:

„Сами ковем съдбата си! Ние от „Аз мога – тук и сега” вярваме в онова бъдеще за младите хора в България, което е достойно, трудолюбиво и перспективно…Успехът и щастието са в нашите ръце, не можем да се сърдим на никого другиго, освен на себе си, ако сме се провалили, но всеки провал трябва да се приема като ценен урок и да продължим още по-вдъхновени и мотивирани напред към целите си.

Ние знаем, че за да успееш в дадена сфера е важно да имаш талант, но още по-важно е да вярваш, че ще успееш! Твоето “Аз мога” е по-значимо от “Аз искам”. Чрез инициативите на „Аз мога – тук и сега” можеш да (по)кажеш, че точно ти си най-мотивираният, най-можещият и най-талантливият, а ние ще ти помогнем създавайки условия за успех по пътя на „трънливото“ бачкане, постоянство и амбиция за да откриеш щастие тук в България и покориш целите в живота…“

Миналото е свършило, бъдещето е мечта. Всичко, което имаме е тук и сега!
Защото тук и сега е повече от всяко завинаги!

 

www.AZ-MOGA.bg